Valpisarna ;)



En utav dom söta hundvalparna som finns :) Finns 2 kullar med såna här sötingar :)! Föl bilder kommer!

De gick rätt bra förra veckan när vi hoppa förutom att ja nästan höll på att trilla av för han vägra sista hindret.. Men man brukar säga 3edje gången gillt och de gjorde de också ;)! Igår red vi dressyr, gick hur bra som helst! Helt nöjd faktiskt. Ett stort + i kanten kan jag säga...

Ska börja att skriva klart mina restuppgifter.. USCH men man måste.. Hmm ska försöka ialla fall hehe!

Blir att festa ikväll med älskling :) Sitter förstås i deje nu så.. Tur att man har med sig datorn så man slipper bli helt uttråkad.. Jaja. Vi får väl se va de bär av ikväll ;)!

Dags att plugga!

Fullt upp och trött i huvudet...

Bild ifrån spanien...

Dags att börja packa snart? Ska till min underbara älskling som bara den <3! tack för att du finns för mig. Vet inte vad jag hade gjort utan dig för du betyder så himla mycket för mig. Älskar dig över hela mitt hjärta! <3





sorry för att jag är dålig på att uppdatera men jag ska försöka bli bättre på detta nu tänkte jag.
Ibland har man inte så mycket motivation till att sitta och skriva men jag ska försöka verkligen att förbättra mig!
Hoppas att ni står ut med mig?!

Fölet har kommit ialla fall! 1 vecka nu :) Hur mysigt som helst kan jag säga. Ska dit ut snart igen och mysa med det underbart nyfikna fölungen och den underbara mamman. Bilder på båda kommer så fort jag tar mig med kamerna och när jag får åka ut! Bilder på vovve valpar kommer också upp inom snarast, förmodligen efter helgen!

Har väldigt mycket i skolan också, har börjat att planera in höstvandringen med dom nyinkomna 1orna till hösten så vi får se hur de kommer att bli :) Men det kommer att bli skoj! Ska ut på kanothajk v 21 ännu roligare!!!
Ifall jag inte kommer tillbaka så ligger jag under en kanot i sjön ;)!

Nej nu blir de att åka ut till ridskolan och ta ridlektion, se hur de kommer att gå idag? Ska tydligen hoppa? *hjälp* kommer nog ligga i spånet skulle ja tro.. :P Nej usch så får man inte tänka ;) Men ja vi får se..

Håll tummen för mig!

Hemma igen!



Veckan har varit SUPER kan jag lugnt säga. Har varit lite rastlös bara men annars så har de faktiskt varit perfekt. haft ca 30 grader varmt i solen åh ca 25 i skuggan. Tog några fina kort som jag tänker lägga upp här när det väl blir dags för det :)!

Har inte varit utan älskling i över 1 vecka åh det har kännts att man har varit ifrån honom en lång stund! Har saknat honom så himla mycket. Du är den som betyder mest för mig <3!!!

Ikväll blir det ridlektion. Hoppsan, har glömt att berätta men jag har börjat tagit ridlektioner och NEJ jag har inte slutat på min underbara Corvette <3 Hon finns fortfarande kvar som tur är.. Denna månad ska hon föla beräknat i slutet av April!
Charlotte behöver hjälp så mycket som möjligt nu tydligen eftersom hon även har uppfödning på hundar som har valpar och ska få? eller har fått igen!

Längtar tills fölet kommer.. Hoppas på att de blir en snygg hingst ;)!

Ikväll bär de av till Älskling <3

RSS 2.0