Måndag och ny vecka!

Dags att börja fundera att snart gå ner och beställa Pizza kanske? Hmm jaa vrf inte! Underbart gött är det iaf :) hihi!!!

Torsdag: Ridlektion gick inte alls bra för 5 öre usch ska aldrig mer ha den hästen never and ever!!!
Men annars var det helt okej!

Fredag: Red på CC.. Har börjat trava igen och nu kan man äntligen trava mer än 2 varv :)

Idag: varit i skolan *Jippie* lr vad säger man om skola? inte alls så roligt!! Men snart är det slut. Har iaf haft Sociologi hela dagen känns så där... Men men.. Sen vart de iväg hem för att bara stressa och byta om för mamma kom ifrån IKEA och hämta mig. Körde hem henne och sen iväg te stallet och rida CC.
Ja vad säger man om ridningen? Jo gick hur bra som hellst, gör lugn mjuk och villig. Vart avslappnad och verkligen sänkte sig blev dock lite för fram tung men mitt fel! Lät honom gå lågt idag! Red inte så länge heller i ca 25 min.

Nu väntar man på att få gå ner och beställa pizza... Min käre sambo slutar 21 så tänkte att man skulle ner och beställa så slipper man stressa när han kommer hem :)!! Jag är snäll jag! :)

Stallet och en massa!

Har äntligen lyckats att tagit kort på min nyaste polle som är snart 9år och sv ridhäst. Tävlad 110 i hoppning,
Speciell med mycket humör och åsikter! Han har en del att säga till om att inte använda pigg borste, dra sadel jord, bli borstad på rumpan och under magen! Han är speciell min underbara häst! Gick omkull i hagen förmodligen och slog ut en bit ur höften och stått i 1 år så nu är vi på väg tillbaka båda två som tur är :)

Just nu så travar vi lite eftersom det är is på ridbanan och massa skritt och pulsning i snö har det varit. Men han är absolut snart tillbaka med muskler och kondition. Kan även tacka H att han har plogat ridbanan eller ja runt fyrkanten och snett igenom. Men det får gå så länge tills allt är borta. Kommer även till våren att börja med markarbete och mer galopp arbeten. Även en massa privat lektioner då Ägaren F har varit rid instruktör som kommer att hjälpa oss två med hoppning och dressyr. 

Hon kommer även hjälpa mig med att bota mig mot min rädsla för att hoppa! :) 

Blir ut till ridskolan alldeles strax och rida lektion ikväll och sen imorgon blir de ut te CC plutten. Ska bli underbart att få komma ut och rida imorgon. Rider 4 dargar i veckan.. :) Underbart det är!





På bilden är det CC som står på gången och Zingo lilla shettisen! Även så finns Collin i stallet men dock instängd i boxen.!

Nu tackar jag för mig ska kila iväg mot stallet strax. Åter kommer imorgon om hur de gick ikväll med ridlektion.

Happ

Pluggat? Jo faktiskt lite! Duktigt duktigt!

Även fikat med Bäste Lizett idag :) Underbart faktiskt..!

Det kom som ett slag mot hjärtat... Men vrf?
Det är väl bara att gå vidare...

Imorgon blir de ut till min underbara ponny och rida :)! Se om man kanske kan börja trava lite imorgon igen:) va härligt att se att han blir gald över att få komma igång igen :) Öronen står rätt fram och blir pigg och super glad och det känns på hela honom :)

Tur att jag har min underbara älskling som finns där för mig <3
Han är mitt allt och kommer alltid att vara de. Älskar honom så otroligt mycket så de finns inte.

Så nu har man skickat mail om extra arbete till posten för att se om man kanske inte kan få jobb där :)
Så nu håller vi tummen över detta!!

hur ska min blogg se ut?


För länge sen nu!

Jag har haft problem med min dator så jag har varit tvungen att lämna in den på lagning 3 ggr i rad så då har dom lyckats att tagit bort allt så jag hade tyvärr glömt bort mitt lösenord till denna blogg...
Men nu ska ja lyckas att komma igång igen!

Jag har tänkt att göra om denna och skriva lite om mitt liv och mina hästar!
Vad tror ni om det?

Under dessa veckor så har jag skaffat en till katt, fått en underbar häst att rida på! Är överlycklig verkligen!

CC som han nu kallas är en 9 årig valack, tävlad 110 i hoppning, kan byten osv. Men har sina åsiker om lite allt möjligt faktiskt. Spänna täcket är inte alls roligt iaf inte framme, dra sadel jorden i stallet inte heller roligt, går bättre när man är ute! Kittlig som bara den, kan inte ta pigg borste de hatar han :P Ja som sagt Åsikter om precis allt :) Har ridit honom sen i december så vi håller på och lär oss fortfarande :)


Väntar nu på att en kompis ska komma och klippa mig! :) Måste även sätta mig ner och läsa böcker till examens abetet som ja ska börja skriva om! Har valt att skirva om handikapps ridning så snart blir de praktik i 6v på två olika ridskolor och se hur detta funkar!

Nej dags att ge sig måste börja läsa! Kommer att fixa denna blogg så snart som möjligt. :)

RSS 2.0