Onsdag 24/3!



Idag smäller det.. Lr ja jag drar utomlands så jag kommer inte kunna uppdatera denna blogg på en hel vecka.

Fick en jätte bra sista vecka på praktiken. Underbara människor. :) Ska dit snart och hälsa på dom!
Trivdes till 100% där :) Lyckad praktik heter de.

har den underbaraste häst som finns. Inte många som man skulle kunna sätta på sadel fortfarande när dom går med föl. Hon ska ha föl i slutet av April och vi rider fortfarande med sadel. Helt otroligt. Lite grinig när man spänner sadel jorden men inget mer än så :)!

Underbara vackra Corevette <3!!


Älskling saknar dig redan!
Du är den underbaraste jag vet men det visste du redan ändå ;)
Älskar dig över allt annat.
Vet inte vad jag hade gjort utan dig <3!!


Önskar ponnyn kom tillbaka <3! R.I.P
Du var min riktiga vän i hela 6 år!
Du försvann ifrån mig bara så där.

Ny praktik plats :) Sinnenas Hus




Praktik idag... Nytt ställe.. Sinnenas hus.

Hmm inte bra att äta lunch åh sen lägga sig i en vatten säng som är uppvärmd kan ja säga.. inge smart tips :P SOMNADE... vad annars? haha.. :) För de första så kom jag 10 min försent på morgon åh sen somnar man i ca 1h :P haha lyckad första dag? :P

Imorgon blir de att börja halv 9 :) skönt! Sen blir de en tur te stallet åh rida på underbara Corvette :) Åh sen hem...

har haft en toppen helg kan jag lugnt säga! Fest i lördas :) Fredas vart de bara lugnt. Älskling skulle jobba på lördan så.... Sen söndan så va de ännu mer lugnt.. :P Men jag vart inte bakis som en viss person vart ;) haha :D! Stackars älskling som fick stå ut med mig ;)


Älskling du är den underbaraste jag har <3

Torsdag och intressant dag :)



Har vart på praktik idag igen. Imorgon är det sista dagen för mig på första stället, jaja vi får se hur de går med nästa :) Kan va intressant det också? Hmm jaa..


Ringde till ridskolan idag och frågade om man kunde vara med på ngn ridlektion. Jo visst de kunde ja så ja va där idag och red. Hmm jahaa mycket speciellt.. Men ja vi får se hur de kommer att gå ;)
Jag sitter och oroar mig för över min fina träningsverk som kommer imorgon. Eftersom det va 100 år sen jag red lektion så kommer de nog kännas rätt mycket imorgon :)


Nej dags att sova snart kanske? klockan börjar bli lite för mycket för mig nu...!!

Blir nog kanske snart flytt? :) Underbart!!

Älskling åh ja ska flytta ihop :D så jävla otroligt underbart så de finns inte...
Älskar dig över allt annat älskling <3

Praktik


Ute på en underbar praktik faktiskt. Ska absolut inte klaga här inte!
har en skit bra personal att jobba med + att M & L är goa tjejer men krävande ;) Vad mer kan man begära? Inte så mycket mer faktiskt.

Har som vanligt vart hemma hos älskling i helgen.
Hur underbart som hellst. Letar fortfarande lägenhet. Men ska kolla med min syster imorgon åh se hur de funkar hos dom. Måste få svar ifrån CSN också hur de nu blir med att sätta över hans lön på mitt konto.. Ifall dom lägger ner hela bidraget som jag får bara för de..


Hämta älskling ikväll :) Älskar honom så jävla mycket så de finns inte! Han är mitt allt <3

Upddat! Onsdag och bio ikväll :)



Blir att kika på bio ikväll med älskling <3 Underbart! ska se Farsan. Den sägs vara rolig så vi får se vad man tycker om den :)

Behöver man vara med om mer än vad man redan har vart med om? TYDLIGEN så måste jag det.
Hände förra veckan på torsdagen 25/2-10...

Dagen började med att man åkte med pappa in till stationen där man träffade en klass kompis som skulle åka samma tåg som mig...
H och jag satt och pratade hela vägen till kristinehamn där vi pluggar.. Satt och prata om OS och en massa dret som vanligt alltså...

Kommer in med tåget 08.10 som vanligt, men bommarna faller ner och vi får stå och vänta för de ska komma ett tåg ifrån andra hållet. H ser att det står en man med brun jacka och rygga på rälsen några meter bort ifrån bommarna. Jag fattar inte vad som händer utan hör bara tåget kommer och tutar. H ser nästan allt men vänder sig bort precis när den här personen blir överkörd av tåget och sugs under det och åker med några meter... Jag vänder mig om och ser att han ligger i flera delar..

Våran tåg chafför hade sett allt fick jag reda på ifrån J som satt i andra tåget som tur var... Hon missade vårat så hon fick ta 07.51 tåget.. Kan säga att hon hade tur som slapp se allt...

Det går inte att beskriva känslan av bommar som åker ner och plingandet som blir..... Det finns inte ord.


Fick tydligen ett anfall.. Hade diabetes...

R.I.P


Efter detta så är man lika rädd varje gång bommarna faller ner och det plingar. står och håller för öronen är det normalt? Kollar efter folk på spåret så att de inte ska stå någon där..

Ser bara ett tåg som kommer och en person som står på spåret det är de enda jag ser när jag ska sova... Har bilden framför mig hela tiden...

RSS 2.0