Roligt :)

YES!! Då har man snart en hemsida till mitt företag :) Tack pappsiii jag längtar verkligen tills ja kan starta detta och få igång de :) Längtar också tills man får börja jobba ute på Ridskolan som fritidsledare :) Ska bli så underbart :) 
Själv har jag börjat rida Tyschan igen efter att han har haft ett sår på ryggen som vägrar att försvinna men är absolut mycket bättre nu :) Rider dock med Longeringsgjord och stigbyglar.. Kan säga att det inte är något hett tips att rida med.... 

Red även ridlektion igår och de gick super i slutet! M var blev väldigt nöjd med mig och Nova som ja red på :) Underbart :D Bara ja kan få henne att gå så mycket tidigare så är de verkligen perfekt.. :)


Imorgon blir de Maskerad :) Ska dock inte dricka så himla mycket alls faktiskt.. Eftersom jag ska köra på sönda och iväg till lucia :) Har hänt en hel del här också både possitiva och dåliga saker..

Lucia: har gått kvallöp och sparkat så mycket i väggarna att hon blev halt.. Men ej halt längre så nu siktar vi på den 13 NOV med henne om inget spec händer... Hoppas att Cathrine kan hänga med då så att jag kan få liiiiiite stöd :P

Tiburetta: Har slutat att tävla för säsongen dock pga hovböld stackare... Först var de behandlig på ATG fick stå i 2 veckor bara skritt... Sen Skodde hovslagaren så långt att hon började blö och fick hovböld så just nu står hon i box vila fram tills på måndag... Sen om 2v cirka börjar vi med vinter träningen :) Då blir de rida AV :D!!!! 
Ska träna dressyr med henne för att få henne mjuk i sidorna :) Sen kanske lite bom träning så hon lyfter ännu bättre på fötterna :)


Ja vad har hänt mer.. Inte så mycket mer än att de bara är en jävla massa tjafs.... Trött på detta.. Orka ha tjej kompisar som håller på att snacka och krånga åh hela dreten....

Tack älskling för att du finns för mig och som du har stöttat mig igenom det värsta <3 Du är GULD värd <3
Tack Cathrine som också stödjer mig <3
Kicki som har funnits där för mig under min jobbiga period med Micke <3

Fick höra av en kompis "Fattar inte att du mår så jävla bra som du gör efter allt skit som du har gått igenom. Du är så jävla stark" Jo det är nog inte så konstigt med det stödet jag har fått ifrån kompisar och familjen.. <3

Tack åh hej!!!!

Älskar!!!

Älskar verkligen min underbara pöjk!!!

Ska starta eget snart :) Kommer nog kanske bli full rulle då :) Ska bli så otroligt roligt. Min drömm har gått i uppfyllelse kan jag säga. 

Kommer ej få något starta eget bidrag då man är för ung.. Har 3 år kvar för att få bidraget.. Men jag har ett så stort stöd ifrån mamma och pappa på detta så jag kommer att få hjälp där ifrån :) Säger bara tack mamma och pappa för att ni kommer att hjälpa mig och förverkliga min drömm som vi har prata om tidigare.. 
Kommer även få börja jobba på Hammarö ryttarförening som fritidsledare :)

Sen har jag en underbar pojkvänn som stödjer mig verkligen i vått och torrt.. Han är den mest underbara jag har och då menar ja de verkligen :) Mamma och pappa avgudar honom verkligen och de känns så jävla skönt!
Planerar en hel del tsm :) åhh älskar dig verkligen!! Vart tsm i över 2 månader men de känns längre :) Är så jävla glad att kompisarna stödjer oss också :) 

Har inte fått bättre kompisar än vad jag har nu och det är jag så förbannat glad över!!!

Du är mitt allt <3

Nu var det ett tag sen detta!!

Det har hänt rätt mycket sedan sist jag skrev här... 
Kan börja med att jag drog te Power Meet i Juli och hade de skit skoj!!!
Har även jobbat 4v som personlig assistent.. 
Ska få börja jobba på Ridskolan ute på Hammarö Ryttarförening som fritidsledare :)!!
Har gjort slut med exet...
Blev tsm med min nya :)

En underbar lite prick :D!!!!

Bor fortfarande kvar i lägenheten!
Hoppas att få jobb snart... Ska gå via Timepool på hammarö....

Har även fått snart en till start häst!! Min 3 åring gått provlöp... Det är 5 dagar kvar sen smäller de :D
Nervös redan nu!!

Även fått "ridhäst" till vintern.. Tiburetta ska ridtränas även rida dressyr pass på henne :) Ska bli roligt att få börja om och lära upp henne :) Hon är lätt lärd som tur är :) 
Red henne i grimma och grimmskaft för inte så länge sen... Svante gick breve och höll i :) Skulle testa min NYA sadel som han har köpt åt mig :)

Tack Svante för att ja får ha dessa två!! Och Lucia som min egen! 

Älskar bara älskar..

RSS 2.0