Hemma ensam = Plugg!!

Tänkte att ja skulle börja va lite mer aktiv nu :)
Har verkligen haft för mycket att göra i skolan.

Men nu ordnar allt upp sig:)

Har suttit och pluggat i ca 1h om inte mer kanske 1.30 min. Skulle inte förvåna mig..
Men kände att ja behövde göra klart lite rester som går väldigt fort att göra. Ialla fall sociologi hemtentan som ja bara inte har orkat tagit tag i men ikväll när sambon åkte te några kompisar så har ja passat verkligen på att göra klart den. Så nu har ja bara 1 sak kvar att göra och det är en artikel om droger eller ja Narkotika som ja ska skriva om. Sen har ja inte mycket mer att göra :) SKÖNT att det är så lite och de går så fort bara man sätter sig ned och tar tid till de.

Imorgon blir de ännu mer plugg ska försöka göra klart arktikeln och sen på eftermiddan blir de ut och köra min underbara 3 åring :) Ska ta med kameran och ta kort på henne. För det är verkligen ett måste hon som är så otroligt fin. Kommer lägga upp bilderna så fort ja har tagit på henne och hennes syster så får ni allt se vad fina dom två är :).

Va ute och körde igår tillsammans med systern :) Så otroligt underbara dom är! Travade fram på rakan Tiburetta vet ju vad som verkligen är vad vart het på gröten när vi vände upp och skulle skritta tillbaka. Svante fick nästan ligga raklång för att orka hålla henne + att hon skulle nästan kunna explodera i vilken sekund som helst. Lucia gick så otorligt fint inga problem här inte.. Skötta sig utmärkt på rakan :) Vet inte riktigt va man gör där än :P
På freda blir de rakan för hennes del för att se att vad våran träning har gett för resultat och hur hon är än så länge :)

Min dröm har snart blivit verklighet!!

Nej snart blir de natta är så förbannat trött i huvve efter allt pluggande.. :(

Colours of the rainbow - ItaloBrothers vs Tune Up. Är verkligen ett måste att lyssna på. Har gjort de många gånger men dock är denna låt ett minne för livet som aldrig kommer att släppa..

Säger nu go natt till alla :)

Hejsvejs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0